viernes, 8 de septiembre de 2017

ETAPAS ESTIVALES Y CURSA FESTA MAJOR

Tras la reagrupación de los grupos A y B en el mes de Agosto y el éxodo veraniego de los componentes del Club Ciclista  Colomenc que irradiaron las carreteras de los distintos puntos penínsulares, y tras la organizacion de la "81 edició Cursa Ciclista Festa Major 2017" que organizamos como club decacano de Santa Coloma de Gramenet, finalizamos las últimas etapas estivales en el mes de Septiembre.

 6.Agost.2017 --> sortida Sant Antoni Vilamajor >> grup A i B carretera   80 Klms.  Muñoz i Piñero 2 dels components de la sortida a la zona d'avituallament. Comença la reagrupació dels grups A i B durant tot el mes de Agost.

Durante el mes de Agosto, los afiliados del Club Ciclista Colomenc pedalearon incansablemente por diferentes puntos peninsulares. En la instantánea,  Antonio Martinez por la zona del Vendrell encontró a Mazinguer Z pero no a Afrodita A.  Rafa Freire por el sur de la provincia de Lugo, Ribeira Sacra, tras pedalear incansablemente encontró el carro perdido.

En BTT, destacar las continuas etapas de nuestro afiliado Juan Gonzalez por la sierra de Cazorla y Segura,  en Siles, Jaen.  Un continuo pedalear por bellos parajes e interminables etapas en grupo, aqui en una vella prespectiva de la zona.

81 CURSA FESTA MAJOR.  per a veterans i femines, 3 de setembre 2017, a les 9:00h.
Un any mes i ja en portem 81, Club Ciclista Colomenc i Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet van organitzar la cursa de festa major a Santa Coloma de Gramenet, es van fer 2 curses de 1 hora + 1 volta, clasificant als veterans de 1ª i als veterans de 2ª mes femines. Una cursa en la que van ser premiats com a Club per la Federació Catalana de Ciclisme per ser de les mes antigues de Catalunya.  Destacar la bona organització dels afiliats del Club Ciclista Colomenc, la guardia urbana de Santa Coloma de Gramenet y els voluntaris de la U.C.A.


11 de Setembre 2017  --->  OFRENA FLORAL A LA DIADA. Santa Coloma de Gramenet. Com cada any, Club Ciclista Colomenc fa la ofrena floral institucional a la Plaça la Vila com a entitat decana esportiva de Santa Coloma Gramenet.
A la ofrena floral en representació del Club Ciclista Colomenc -->  Josep Mª Piñero, José Camargo, Juan Gonzalez i José Antonio Vera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario